rss search

next page next page close
thumbnail Njerëzit që të duan vërtetë janë ata që të qëndrojnë pranë edhe kur ndonjëherë i trajton keq. zoom
next page next page close
thumbnail Sa e padrejt jeta… Dikush QAN, e dikush QESH. zoom
next page next page close Shoqëria është serioze. Ndoshta më shumë se dashuria."
next page next page close
thumbnail Te gjithe e kemi nga nje person qe na kthen buzeqeshjen gjithmone zoom
next page next page close
thumbnail Te kam dashur e pranoj por tashme erdhi koha te te harroj… zoom
next page next page close
thumbnail Ty nuk te zgjodha une, te zgjodhi zemra ime… zoom
next page next page close
thumbnail U dashurova me ty, mes fjaleve qe me thoje dhe buzeqeshjes sa here e shikoja, tani te dua me shume se jeten time zoom
next page next page close
thumbnail Vujtja ime je ti, Dhimbja ime je ti, Jeta ime je ti,Loti im je ti. zoom
thumbnail Njerëzit që të duan vërtetë janë ata që të qëndrojnë pranë edhe kur ndonjëherë i trajton keq. article post
thumbnail Sa e padrejt jeta… Dikush QAN, e dikush QESH. article post
"Shoqëria është serioze. Ndoshta më shumë se dashuria."
article post
thumbnail Te gjithe e kemi nga nje person qe na kthen buzeqeshjen gjithmone article post
thumbnail Te kam dashur e pranoj por tashme erdhi koha te te harroj… article post
thumbnail Ty nuk te zgjodha une, te zgjodhi zemra ime… article post
thumbnail U dashurova me ty, mes fjaleve qe me thoje dhe buzeqeshjes sa here e shikoja, tani te dua me shume se jeten time article post
thumbnail Vujtja ime je ti, Dhimbja ime je ti, Jeta ime je ti,Loti im je ti. article post